Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش پور در نشست صمیمی خود با جمعی از دانشجویان بین الملل از ملیت‌های مختلف جهان، اظهار داشت: دانشگاه‌های ایران از نظر ظرفیت‌های دانشگاهی در شرایط بسیار خوبی قرار دارند و با دانشگاه‌های برتر جهانی فاصله چندانی ندارند و می‌توانند در جذب حداکثری دانشجویان بین المللی گام‌های موثرتری بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: علیرغم وجود استانداردها و پتانسیل‌های لازم در دانشگاه‌های کشور به دلیل برخی مشکلات زیرساختی و ناهماهنگی‌های بین دستگاهی، در جذب دانشجویان عملکرد خوبی نداشتیم و در صورت رفع موانع و معرفی دانشگاه‌های کشور با اقبال و استقبال دانشجویان بین المللی مواجه خواهیم شد.

رئیس سازمان امور دانشجویان در این نشست که از پانزده کشور جهان حضور داشتند خود را بعنوان نماینده دانشجویان بین الملل در حل مشکلات عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: در مدت هفت ماهی که در این مسئولیت هستم، بیش از سی جلسه با دانشجویان بین الملل برگزار نموده و در دانشگاه‌های مختلف کشور که دانشجویان بین الملل داشتند نیز حاضر و از نزدیک و چهره به چهره با مسائل و مشکلات و حرفه‌ای آنها آشنا شدم و به همین منظور بخشی از ظرفیت سازمان را در راستای حل مشکلات موجود در پیش پای دانشجویان بین الملل اختصاص داده‌ام.

وی به موضوع فرصت‌های شغلی دانشجویان بین الملل اشاره کرد و گفت: با وزیر کار و امور اجتماعی مذاکرات لازم صورت گرفته است. امیدوارم با امضای تفاهم نامه اجرایی بتوانیم موضوع اشتغال پاره وقت دانشجویان بین الملل علاقمند به کار را حل و فصل کنیم تا دانشجویانی که بورسیه نیستند و در تأمین هزینه‌های تحصیل با مشکل مواجه هستند، با اشتغال ۲۰ ساعت در هفته بخشی از مشکلات خود را جبران نمایند.

رئیس سازمان امور دانشجویان هر گونه دیدگاهی را در خصوص کاهش فرصت شغلی برای ایرانیان در صورت اشتغال دانشجویان بین الملل را رد کرد و اظهار داشت: بنده معتقدم اشتغال دانشجوی بین الملل در کشور نه تنها موجب کاهش فرصت شغلی برای جوانان ایرانی نمی‌شود، بلکه برعکس باعث توسعه و گسترش فرصت‌های شغلی نیز می‌گردد و اگر یک دانشجوی بین الملل شاغل در ایران، بتواند با حضور در شرکت‌ها و مؤسسات مختلف ایرانی زمینه همکاری با کشور متبوع خود را برقرار نماید، عملاً فرصت گسترش بازار بین المللی برای ایران برقرار کرده و از این طریق زمینه توسعه اشتغال و ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر در ایران را فراهم کرده است.

وی برگزاری المپیادهای فرهنگی- ورزشی، جشنواره فرهنگی ملل و سایر برنامه‌های تدارک دیده شده برای دانشجویان بین الملل، در طی چند ماه آینده در دانشگاه‌های مختلف کشور را فرصتی برای شناخت این دانشجویان از ظرفیت‌های دانشگاهی، اقلیمی و فرهنگی ایران دانست و یادآور شد: رویکرد و نگاه دولت سیزدهم و وزارت علوم به امور دانشجویان بین الملل مثبت است و در راستای تحقق سند چشم انداز و مرجعیت علمی و دیپلماسی علمی نیازمند تعامل و گسترش روابط علمی، فرهنگی و دانشگاهی با دانشگاه‌های کشورهای همجوار و کشورهای اسلامی با هدف افزایش جذب و حضور بین المللی در ایران هستیم.

در این نشست که معاون بورس و امور دانشجویان خارج و مدیر کل این حوزه حضور داشتند، تعدادی از دانشجویان بین الملل به مشکلات و موانع خود اشاره کردند و خواستار رفع مشکل ویزا و تردد، مدت اقامت به طول تحصیل، فرصت‌های شغلی، اصلاح بیمه سلامت و ضریب نفوذ آن شدند.

کد خبر 5479624 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان امور دانشجویان وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون دستیاری دانشگاه پیام نور وزارت علوم سازمان امور دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تهران روز جهانی قدس نادر طالب زاده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشجویان بین الملل امور دانشجویان فرصت های شغلی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۶۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی

به نقل از روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع شد.

این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان های مسئول انجام شده است.

از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می شود، طرح روان سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه های گردشگران دنیاست. این نوع سفر در سال های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری ها و هماهنگی های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین ‏المللی به کشور، در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون ‏های بین ‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‏ المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه: ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد می‌شوند
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • رایزنی سفیر ایران با معاون نخست وزیر عمان در امور دفاعی
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر در مورد آخرین تحولات فلسطین
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران