Web Analytics Made Easy - Statcounter

اما آیا فرد تنها زمانی میتواند در یک کشور دیگر تحصیل کند که از قبل تمام هزینه های مربوط به تحصیل و زندگی خود را جمع اوری کرده باشد و در حساب بانکی نگهداری کند؟

برای پول دراوردن باید کار کرد چه در کشور خود باشید و چه در کشور دیگری برای ادامه تحصیل رفته باشید. اما شرایط کار کردن در کشوری که وطن شما نیست با کشوری که وطن شما است متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرض میکنیم دانشجوی کشور انگلیس هستید و میخواهید برای تامین مخارج تحصیل و زندگی خود در این کشور کار کنید. بیایید ببینیم چه قوانین و شرایطی برای شما وجود دارد. البته این مورد برای تحصیل در مدارس انگلستان صدق نمی کند و در این شرایط تحصیلی در انگلستان اجازه ی کار داده نمی شود.

کار دانشجویی در انگلستان

همانطور که شاید بدانید دانشجویان نمیتوانند به صورت تمام وقت کار کنند چرا که باید در کلاس ها حضور داشته باشند و زمانی به آن ها مجوز کار داده میشود که لطمه ای به تحصیل ایشان وارد نشود.

طبق اماری که روزنامه گاردین منتشر کرده است دانشجویان مقیم اسکاتلند بیشترین زمان کار در طول هفته که چیزی در حدود 20 ساعت کار و دانشجویان شرق انگلیس بیشترین درامد هفتگی را دارا هستند و دستمزد آن ها 131.5 پوند است.

جالب است بدانید که بیش از 50 درصد از دانشجویان دانشگاه های انگلیس کار نیمه وقت دارند و اغلب این جمعیت را دختران تشکیل میدهند.

کار دانشجویی دانشجویان غیر انگلیسی

همنطور که شاید بدانید و پیشتر نیز اشاره کردیم کار کردن افراد غیر بومی در یک کشور بیگانه مانند شهروندان آن کشور نیست و در میزان ساعات کاری آن ها تفاوت هایی وجود دارد.

برای دانشجویان غیر انگلیسی که از کشورهایی به غیر از کشورهای اتحادیه اروپا در دانشگاه های این کشور تحصیل میکنند دو شرط وجود دارد:

· دانشگاه محل تحصیل ایشان عضو سازمان های تایید شده باشد.

· در مقاطع کارشناسی و بالاتر به تحصیل مشغول باشند.

در این صورت مجاز هستید تا در طول هفته به صورت پاره وقت و تا حداکثر 20 ساعت کار کنید تا کمک هزینه تحصیل و اسکان دانشجویی در کشور انگلستان را بپردازید و در ایام تعطیل میتوانید به صورت تمام وقت به کار بپردازید.

· اگر دانشجوی تحصیلات تکمیلی هستید به جز تابستان ها میتوانید مانند دانشجویان بین المللی کار کنید و در تابستان نیز اگر تمام امتحانات خود را پشت سر گذاشته باشید قادر به کار کردن هستید.

· دانشجویانی که دوره های تحصیلی آن ها زیر 6 ماه است مجاز به کار کردن نیستند و برای کسانی که دوره های 6 تا 12 ماهه دارند 10 ساعت کار مجاز در هفته در نظر گرفته شده است.

· دانشجویان پژوهش محور نیز در طول 8 ماه تعطیلات خود میتوانند به صورت تمام وقت کار کنند و در زمان تحصیل نیز با نظر استاد خود قادر به کار کردن هستند.

مزایای کار در حین تحصیل

کار کردن در زمان تحصیل علاوه بر این که میتواند پشتوانه مالی خوبی برای زندگی و تحصیل دانشجویان باشد مزایای دیگری نیز دارد:

· دورنمایی از شغل اینده خود خواهید داشت.

· برای اینده کاری خود رزومه جمع اوری میکنید.

· از مهارت های کاری خود در دوران کاری پس از تحصیل بهره میبرید.

· با افراد زیادی مرتبط میشوید که شاید بتوانند در اینده به شما در محیط کاریتان کمک کنند.

· میتوانید در اقتصاد محلی شریک شوید و از این طریق کارفرمایان به جذب شما علاقه مند میشوند.

چگونه کار پاره وقت بیابیم

برای پیدا کردن کار پاره وقت در انگلستان میتوانید به سایت های کاریابی معتبر کشور انگلستان سر بزنید. از جمله این سایت ها میتوان به این موارد اشاره کرد:

· www.indeed.co.uk

· www.jobsite.co.uk

· www.jobs.ac.uk

· www.reed.co.uk

· monster.co.uk

به جز سایت های کاریابی از روش های دیگری نیز میتوان کار پاره وقت مناسبی پیدا کرد:

· روزنامه های محلی

· وبسایت دانشگاه

اغلب دانشگاه های این کشور در وبسایت رسمی خود مشاغل پاره وقت و مشاغلی که فرد پس از فارغ التحصیلی میتواند در آن ها مشغول شود را اعلام و برای متقاضیان ایمیل ارسال میکنند.

· پوستر ها و اعلامیه ها

بسیاری از مشاغل هنوز هم از طریق پوسترها و اعلامیه ها به دنبال افراد میگردند پس همواره چند نسخه از رزومه خود را به همراه داشته باشید تا به کارفرمایان ارائه کنید.

دقت کنید که همواره نوع لباس پوشیدن و رفتار کردن شما میتواند تاثیر به سزایی در استخدام شدن و یا نشدن شما بگذارد.

· نمایشگاه مشاغل پاره وقت و کارهای داوطلبانه

دانشگاه های این کشور در ابتدای هر سال تحصیلی نمایشگاه هایی برگزار میکنند که کارفرمایان در این نمایشگاه ها حضور دارند و کارهای پاره وقت خود را عرضه میکنند.

میتوانید به راحتی در این نمایشگاه ها با تحت تاثیر قرار دادن کارفرمایان کار پاره وقتی برای خود دست و پا کنید.

· Job Center Plus

مراجعه به وبسایت دولتی www.gov.uk/jobsearch مفید است. این وبسایت یک وبسایت کاریابی دولتی است که برای همه افراد است و لذا برخی کارهای موجود در این وبسایت میتواند مناسب دانشجویان نباشد.

· رسانه های جمعی و اینترنت

این روزها دوران شبکه های اجتماعی است و لذا با حضور در شبکه های اجتماعی شرکت های مختلف میتوانید از مشاغل موجود در این سازمان ها باخبر شوید.

· دوستان، اساتید و هر کس دیگر

بسیاری از اساتید از برخی کارها در برخی شرکت ها مطلع هستند که به صورت رسمی اعلام نمیشوند لذا با نشان دادن خود به اساتید میتوانید این موقعیت های شغلی را از آن خود کنید.

· دفاتر کاریابی

دفاتر کاریابی موجود در این کشور میتوانند به صورت تخصصی در زمینه ای کاری فعالیت کنند و لذا با مراجعه به آن ها و عنوان کردن مشاغل مورد علاقه خود میتوانید کار مورد نظر خود را پیدا کنید.

· خود اشتغالی

دقت کنید که خود اشتغالی برای دانشجویان بین المللی که از کشورهایی به غیر از کشورهای اتحادیه اروپا به انگلیس امده اند امکان پذیر نیست.

و در نهایت به یاد داشته باشید که همواره میتوانید با ارائه رزومه ای قوی به شرکت هایی که پذیرش ندارند نیز شانس خود را امتحان کنید و در این سازمان ها به کار مشغول شوید.

2121

کد خبر 1499366

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کار پاره وقت کار کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۹۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند

دولت انگلیس از روز گذشته روند بازداشت پناهندگان برای اجرای طرح ضد مهاجرتی نخست وزیر و اخراج آن‌ها به رواندا را آغاز کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت"، حدود یک روز قبل از انتخابات محلی، دولت بریتانیا اجرای طرح ضد مهاجرتی بحث برانگیز ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس را آغاز کرده و پناهجویانی را که قرار بود به رواندا اخراج کنند، دستگیر کرد. منتقدان از مانور تبلیغات انتخاباتی نخست وزیر انگلیس سخن گفتند.

به گفته وزارت کشور بریتانیا، اولین افرادی که برای اخراج به رواندا برنامه ریزی شده بودند، در بریتانیا دستگیر شدند. مقامات انگلیس این گام را نقطه عطف دیگری در طرح اخراج افرادی که در آینده به دنبال حمایت در انگلیس هستند به این کشور آفریقای شرقی بدون در نظر گرفتن منشاء آنها نامید.

به گفته وزارت کشور انگلیس چندین عملیات در سراسر کشور انجام شده است. عکس‌ها و فیلم‌های ضبط شده از افرادی که با دستبند برده شده و داخل وسایل نقلیه می‌شوند منتشر شده است. "جیمز کلورلی"، وزیر کشور انگلیس گفت که آنها در حال تلاش برای دستگیری کسانی هستند که حق حضور در اینجا را ندارند تا بتوانیم پروازها را انجام دهیم. این وزارتخانه افراد دستگیر شده را "مهاجران غیرقانونی" توصیف کرد.

در ابتدا مشخص نبود چند نفر دستگیر شدند. هنوز تاریخ دقیقی برای اولین پرواز اخراج به رواندا مشخص نشده است. ریشی سوناک، نخست وزیر محافظه کار انگلیس اخیراً از ده تا دوازده هفته مانده تا انجام اولین پرواز صحبت کرده است. به گفت وی پس از آن حدود 5700 پناهجو که الزامات قانونی تازه تنظیم شده برای حق اقامت را برآورده نمی کنند، با هواپیما خارج خواهند شد. در گزارشی از تایمز آمده است که مقامات از محل فعلی بیش از 3500 نفر از 5700 نفری که تحت تاثیر این تصمیم قرار گرفته‌اند اطلاعی ندارند.

منتقدان، دولت سوناک را متهم می کنند که می خواهد با توجه به انتخابات محلی انگلیس در روز پنجشنبه، سیگنالی به رای دهندگان ارسال کند. حزب حاکم محافظه‌کار در این انتخابات احتمالاً با شکست قابل توجهی روبرو خواهد شد. اپوزیسیون همچنین اولین پناهنده را که دولت انگلیس به عنوان بخشی از این تلاش از کشور بیرون رانده و به رواندا فرستاده است تلاشی در این راستا می بیند. بر اساس گزارش‌های رسانه‌ها، یک پناهجوی رد شده روز دوشنبه برای اولین بار انگلیس را به مقصد رواندا به عنوان بخشی از مدلی که به عنوان برنامه بازگشت داوطلبانه شناخته می‌شود با وعده پول ترک کرد.

علیرغم تصمیمات قانونی علیه این طرح و هشدارهای سازمان های حقوق بشری، دولت بریتانیا تصمیم گرفت در آینده افرادی را که به اصطلاح به طور نامنظم وارد این کشور شده بودند، بدون توجه به منشأ و بدون بررسی درخواست های پناهندگی، به رواندا اخراج کند. این کشور آفریقایی به طور خاص به عنوان یک کشور ثالث امن طبقه بندی شد، اگرچه استدلال های زیادی علیه آن وجود دارد.

محافظه‌کاران امیدوارند که این اخراج‌ها اثر بازدارنده‌ای بر کسانی که به دنبال حمایت هستند و می‌خواهند برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند، داشته باشد. در آینده، درخواست پناهندگی این افراد توسط دولت رواندا بررسی خواهد شد. در صورت پذیرش، پناهندگان حق اقامت در رواندا را خواهند داشت و نمی توانند به بریتانیا بازگردند.

بر اساس آمار های رسمی، بیش از 57000 نفر از ژانویه 2022 تا ژوئن 2023 با قایق های کوچک از کانال انگلیسی مانش وارد این کشور شده اند. در چهار ماهه نخست امسال بیش از 7200 نفر از این طریق وارد این کشور شدند.

این طرح البته در انگلیس و در سطح بین االملی بسیار بحث برانگیز است، اما لندن همچنان از آن منصرف نشده است: دولت محافظه کار انگلیس می خواهد تقریباً 5700 مهاجر را امسال به رواندا بفرستد. در مجموع ده ها هزار نفر از مهاجران در این کشور در سایه این طرح در معرض خطر اخراج هستند.

هفته گذشته، پس از مدت ها اختلاف، پارلمان بریتانیا طرح اخراج مهاجران به رواندا را تصویب کرد.

به گفته وزارت کشور انگلیس مهاجرانی که بین ژانویه 2022 و ژوئن سال گذشته وارد بریتانیا شده اند، باید انتظار داشته باشند که درخواست پناهندگی آنها غیرقابل قبول تلقی شود و به رواندا اخراج شود. طبق آمار رسمی، در این مدت بیش از 57 هزار نفر با قایق های کوچک از کانال مانش به بریتانیا رفتند.

بر اساس مدل جدید، اکنون درخواست های پناهندگی توسط دولت رواندا در کیگالی بررسی می شود. در صورت پذیرش، پناهندگان حق اقامت در این کشور آفریقای شرقی را خواهند داشت و نمی توانند به انگلیس بازگردند.

حزب مخالف کارگر معتقد است که این اقدامات سوناک یک کمپین روابط عمومی در طول مبارزات انتخاباتی است. ایوت کوپر، سخنگوی امور داخلی حزب کارگر در این باره گفته است : توری ها آنقدر ناامید هستند که قبل انتخابات محلی می خواهند به هر شکلی هر پروازی را به رواندا بفرستند.

تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم| تحصن دانشجویان دانشگاه منچستر در انگلیس برای همبستگی با غزه در محوطه دانشگاه
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • گسترش اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس
  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • تلاش برای اقدام به قتل در مدرسه‌ای دیگر در انگلیس
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا تعلیق دانشجویان حامی فلسطین را از تحصیل آغاز کرد
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان حامی فلسطین را تهدید به تعلیق از تحصیل کرد