Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- کلیه کارفرمایان مکلفند به هر یک از کارگران خود به نسبت یک سال کار معادل ۶۰ روز آخرین مزد به عنوان عیدی و پاداش بپردازند، مبلغ پرداختی از این بابت به هر یک از کارگران نباید از معادل ۹۰ روز حداقل مزد روزانه قانونی تجاوز کند.

مبلغ پرداختی بابت عیدی و پاداش به کارگران کارگاه‌های فصلی مشمول قانون کار و همچنین کارگران سایر کارگاه‌های مشمول که کمتر از یک سال در کارگاه کار کردند، باید بر ماخذ ۶۰ روز و به نسبت ایام کارکرد در سال محاسبه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 به موجب ماده واحده قانون مربوط به تعیین عیدی و پاداش سالانه کارگران شاغل در کارگاه‌های مشمول قانون کار مصوب سال ۱۳۷۰ مجلس شورای اسلامی، کلیه کارفرمایان مکلفند به هر یک از کارگران خود به نسبت یک سال کار معادل ۶۰ روز آخرین مزد به عنوان عیدی و پاداش بپردازند، مبلغ پرداختی از این بابت به هر یک از کارگران نباید از معادل ۹۰ روز حداقل مزد روزانه قانونی تجاوز کند.

همچنین به موجب تبصره یک ماده واحده مذکور، مبلغ پرداختی به کارگرانی که کمتر از یک سال در کارگاه کار کردند، باید به ماخذ ۶۰ روز مزد و به نسبت ایام کارکرد در سال محاسبه شود. حداقل دو برابر و حداکثر سه برابر مصوبه دستمزد شورای عالی کار؛ مبنای تعیین عیدی پایان سال مشمولان قانون کار است.

مبنای محاسبه عیدی و پاداش کارگران
مبنای محاسبه عیدی و پاداش سالانه کارگران در کارگاه‌هایی که طرح طبقه‌بندی مشاغل دارند، مزد گروه و پایه یا مزد مبنا و در واحد‌های فاقد طرح طبقه‌بندی، مزد ثابت یعنی مزد شغل و مزایای ثابت پرداختی به تبع شغل خواهد بود.

میزان پرداخت عیدی و پاداش آخر سال کارگران فصلی و کارمزدی
مبلغ پرداختی بابت عیدی و پاداش به کارگران کارگاه‌های فصلی مشمول قانون کار و همچنین کارگران سایر کارگاه‌های مشمول که کمتر از یک سال در کارگاه کار کردند، باید بر ماخذ ۶۰ روز و به نسبت ایام کارکرد در سال محاسبه شود. ضمناً مزد مورد عمل در محاسبه وجوه عیدی و پاداش پایان سال به کارگران کار مزدی عبارت از متوسط کارمزد دریافتی آنان بر حسب مدت ایام کارکرد در سال است.

میزان عیدی و پاداش کارگران پاره‌وقت
بر اساس ماده ۳۹ قانون کار، مزد و مزایای کارگرانی که به صورت نیمه وقت یا کمتر از ساعات قانونی تعیین شده به کار اشتغال دارند، به نسبت ساعات کار انجام یافته محاسبه و پرداخت می‌شود که عیدی و پاداش نیز از این قاعده کلی مستثنی نیست.

میزان عیدی و پاداش کارگران ساعتی
در مورد کارکنان ساعتی که حقوق ماهانه ثابت نداشته و دستمزد آن‌ها در ماه متغیر است، برای محاسبه عیدی و پاداش، میانگین حقوق سه ماه آخر خدمت آنان مبنای محاسبه قرار خواهد گرفت.

نحوه پرداخت عیدی کارگران مشمول قانون کار شاغل در واحد‌های دولتی
قانونگذار با تصویب قانون نحوه پرداخت عیدی به کارکنان دولت مصوب سال ۱۳۷۴ اعتبار قانون تعیین عیدی و پاداش سالانه کارگران شاغل در کارگاه‌های مشمول قانون کار مصوب ۱۳۷۰ را لغو نکرده است، بنابراین حکم تعیین عیدی معادل ۶۰ روز آخرین مزد مشمولان قانون کار کماکان به قوت خود باقی است؛ ضمناً کارگاه در قانون کار به اعتبار اشتغال کارگران در محل انجام کار تعریف می‌شود به این ترتیب کلیه کارگران مشمول قانون کار اعم از اینکه در بخش خصوصی و یا دولتی شاغل باشند از دو ماه عیدی و پاداش آخر سال موضوع ماده واحده قانون اسفند ۱۳۷۰ مصوب مجلس شورای اسلامی برخوردار خواهند بود.

عیدی کارگرانی که در طول سال با کارفرما قطع رابطه می‌کنند، کارگرانی که در طول سال از خدمت مستعفی، اخراج، بازنشسته یا به شکلی رابطه آنان با کارگاه قطع می‌شود، به نسبت مدت کارکردشان مستحق دریافت عیدی و پاداش سالانه خواهند بود.

آنچه که مبنای محاسبه و پرداخت عیدی و پاداش پایان سال کارگران مشمول قانون کار قرار می‌گیرد، مزد و فوق العاده‌هایی است که کارگر به مناسبت اشتغال در شغل مربوط دریافت می‌کند؛ به عبارت دیگر مزایایی که افراد به نوعی در ارتباط با شغل دریافت می‌کنند از اجزاء مزد محسوب می‌شود لذا فوق‌العاده شغل، سختی کار و هر آنچه که به تبع شغل به کارگر داده می‌شود جزو مزد منظور شده و الزاماً باید در محاسبه عیدی و پاداش لحاظ شود.

طبعاً مزایای رفاهی و انگیزشی از قبیل: کمک عائله‌مندی، کمک هزینه مسکن، بن خواربار و پاداش افزایش تولید جزو مزد به شمار نیامده و در پرداخت عیدی و پاداش لحاظ نمی‌شود.

با توجه به ماده واحده قانون مربوط به تعیین عیدی و پاداش سالیانه کارگران شاغل در کارگاه‌های مشــمول قانون کار مصوب مورخ سال ۱۳۷۰ مجلس شــورای اسلامی، همه کارگران مشمول قانون کار صرف نظر از محل اشتغال و نوع کارگاهی که در آن کار می‌کنند اعم از دولتی، خصوصی، تعاونی، صنعتی، خدماتی و ... به میزان مقرر در مصوبه فوق از عیدی و پاداش سالانه برخوردار خواهند بود.

تسنیم برچسب ها: عیدی و پاداش ، عیدی کارگران ، کارفرمایان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عیدی و پاداش عیدی کارگران کارفرمایان میزان عیدی و پاداش کارگران کارگران مشمول قانون کار پرداخت عیدی و پاداش محاسبه عیدی و پاداش یک از کارگران تعیین عیدی و پاداش ماده واحده قانون کارگاه های مشمول عیدی و پاداش قانون کار مصوب کارگران کار عیدی کارگران مبلغ پرداختی مبنای محاسبه پایان سال سال کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۴۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محاسبه هزینه حمل بار بین المللی

تین نیوز

در کل دنیا برای محاسبه هزینه حمل بار بین المللی یکسری عوامل مشترک را بررسی میکنند تا بر اساس آن قیمت حمل کالاها را محاسبه نمایند.

نحوه محاسبه اضافه بار هواپیما محاسبه هزینه حمل بار بین المللی

فرمول ثابتی برای محاسبه هزینه حمل بار بین الملی وجود ندارد و بایستی بر اساس عوامل مختلفی قیمت بدهیم.

هزینه های حمل بر مبنای ابعاد(طول، عرض، ارتفاع به سانتی متر)، وزن(به کیلوگرم) کشور مقصد تعیین میگردد.یعنی هم وزن واقعی بار ( همان چیزی که روی ترازو نشان داده می شود) و هم وزن حجمی معیار محاسبه قرار می گیرد.

به گزارش تین نیوز، بهترین راهکار برای اینکه بتوانید در سریع ترین زمان استعلام قیمت داشته باشید این است که اطلاعات بار را به کارشناسان فروش ما اعلام کنید تا شما را راهنمایی کنند. اما در ادامه یک سری فاکتورها آورده شده است که می توان با استفاده از آنها درک بهتری از قیمت های اعلامی داشته باشیم.

برای پیدا کردن قیمت بار اضافه همراه مسافر به صفحه نحوه محاسبه اضافه بار هواپیما مراجعه نمایید.

عوامل تاثیر گذار در قیمت

قیمت حمل به چندین عامل مختلف بستگی دارد و‌ بطور کلی فرموله کردن این عوامل در حال حاضر غیر ممکن است. و شما باید شرایط فیزیکی/ ‌زمانی بار و نوع حملتان را به ما اطلاع دهید تا بتوانیم قیمت دهیم.

اما برای اینکه قیمت حمل و نقل بین المللی تعیین شود به اطلاعات زیر نیاز داریم:

ادرس دقیق مبدا ادرس دقیق مقصد نوع بار وزن بار حجم بار نوع حمل

این موارد جز عوامل تاثیرگزاری برای تخمین زدن هزینه های حمل می باشند.

سایر عوامل موثر در محاسبه هزینه حمل

زمان آماده شدن بار و هزینه سوخت از فاکتورهای مهم در تعیین قیمت می باشند.مثلا نزدیک به سال نو میلادی یا شمسی معمولا قیمت افزایش پیدا می کند و یا مواقعی که قیمت سوخت بنا به هر دلیلی(جنگ، کمبود منابع و … ) افزایش پیدا می کند، نه تنها هزینه های حمل به شکل عجیبی بالا می رود بلکه اسپیس گرفتن هم کار سختی می شود.

محاسبه هزینه حمل برای بارهای بزرگ و سنگین(پروژه)

کلیه ی عواملی که برای تعیین قیمت در بالا از آنها یاد شد برای بارهایی است که وزن و ابعاد و مقدار نرمالی دارند. اما سوالی که مطرح می شود این است که به چه باری نرمال و به چه بارهایی بزرگ یا پروژه گفته می شود؟

در حمل دریایی بارهای نرمال معمولا در کانتینرهای ۲۰ و ۴۰ فوت قرار گرفته و جابجا می شوند.

به بارهایی که از لحاظ ابعادی در هیچکدام از کانتینرهای یک کشتی جا نشود یا اینکه وزن بار به قدری باشد که در یک کانتینر (حداکثر وزن ۲۰ تن)قرار نگیرد و یا اینکه محموله بیش از ۱۸ هزار تن باشد و به چارتر کردن کشتی نیاز داشته باشیم بارهای پروژه می گویند.

پس در حمل دریایی برای بارهای پروژه باید کشتی را اجاره کرد و بدست اوردن کرایه حمل برای چنین بارهایی دشوار است و به اطلاعاتی فراتر از انچه در بالا گفته شد نیاز است.

چارتر کردن هواپیما هم برای بارهایی که زمان تحویل آنها دچار محدودیت است و وزن و حجم بالایی دارند استفاده می شود که معمولا هزینه های بالایی هم دارند.

برای بارهای دریایی پروژه به چه اطلاعاتی نیاز داریم؟ مدت زمان بارگیری یعنی تعداد روزهایی که برای انتقال بارها به کشتی لازم است. مدت زمان تخلیه یعنی تعداد روزهایی که لازم داریم تا بار را از کشتی خارج کنیم. و‌ اینکه ایا برای حمل بار کشتی کرین دار(جرثقیل) میخواهید یا بدون کرین. تاریخ آماده بودن بار تاریخ توافقی بین صاحب شناور و صاحب بار برای شروع بارگیری

این شرایط برای بارهای هوایی هم صادق است.چنانچه بارتان حدود ۷۰ -۸۰ تن است و میخواهید در یک لگ و با یک بارنامه حمل شود لاجرم بایستی بار را چارتر کرده و با یک هواپیما حمل کنید.در این شرایط هم حداقل به یک پکینگ لیست درست و دقیق نیاز است.اما بطور کل حمل چارتری هوایی کمی راحت تر از چارتر کردن کشتی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • پرداخت معوقات کارگران در سیستان و بلوچستان به سه ماه کاهش پیدا کرده است
  • محاسبه هزینه حمل بار بین المللی
  • محرومیت معلمان خرید خدمات و حق‌التدریس از عیدی روز معلم
  • اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود
  • حدود ۱۰۰ درصد مطالبات کارگران در مهاباد بروز است
  • توضیحات وزیر کار درباره حق مسکن کارگران