Web Analytics Made Easy - Statcounter

چگونه رئیس اتاق تعاون می‌تواند به صورت پاره وقت در اتاق تعاون با دامنه فعالیت تمام وقت (عضویت در 25 کار گروه، کمیته و کمیسیون سطح استان - طبق تصویر پیوست) حضور موثر داشته و در فرآیند تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌های اقتصادی، اجتماعی و اشتغال استان شرکت داشته و پیگیر مطالبات قانونی بخش غیر دولتی تعاون و تثبیت جایگاه نهاد مردمی اتاق تعاون به موجب قوانین جاری کشور داشته باشد؟!

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، با توجه به گفت‌وگوی خبرنگار خبرگزاری فارس در زنجان با علی پاکمنش، مدیر امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان و درج مطلبی در تاریخ 21 مهر ماه سال جاری در سایت خبرگزاری فارس زنجان با عنوان «بکارگیری بازنشستگان به صورت پاره وقت در اتاق تعاون بلامانع است» لازم است مطالب زیر در پاسخ به  اظهار نظر نادرست وی از قانون برای آگاهی نامبرده و تعاونگران محترم استان یادآوری شود:  
ابتدا ضروری است برای اطلاع وی ذکر نمایم‌‌؛ همان گونه که همگان می‌دانند بر اساس اصل 73 قانون اساسی «شرح و تفسیر قوانین عادی در صلاحیت مجلس شورای اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مفاد این اصل مانع از تفسیری که دادستان، در مقام تمیز حق، از قوانین می‌کنند، نیست». 

همچنین برای مزید اطلاع نامبرده قابل ذکر است، که به دلیل وجود ابهامات و تفاسیر مختلف از قانون منع بکارگیری بازنشستگان، قانون اصلاح ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان در تاریخ ششم شهریورماه 1397 به تصویب مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان رسیده و در تاریخ 27 شهریور همان سال برای اجرا به دولت ابلاغ شده است. بنابر این بر خلاف ادعای آقای علی پاکمنش قانون مذکور مربوط به سال 1395 نیست. 
جای بسی تعجب است که آقای علی پاکمنش در مقام تفسیر نظر مدیر کل محترم امور حقوقی سازمان بازرسی کل کشور که توسط دادستان محترم زنجان به اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی ابلاغ شده، حضور بازنشستگان را بلامانع تشخیص داده‌اند و این موضوع زمانی جالب‌تر می‌شود که بدانیم آقای محمد رضا یوسفی، مدیرکل محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان هم دانشجوی مقطع دکترا در رشته حقوق است و این سوال پیش می‌آید که، آیا آقای محمد رضا یوسفی از اظهار نظر غیرکارشناسی و تفاسیر حقوقی معاون خود خبر دارند؟!  
ظاهرا آقای علی پاک منش اطلاع ندارند که اتاق‌های تعاون استان‌ها از جمله اتاق تعاون استان زنجان به عنوان عالی‌ترین تشکل غیر دولتی اقتصاد بخش تعاونی جمهوری اسلامی ایران به صورت تمام وقت طبق ماده 57 قانون اصلاح موادی از قانون بخش تعاون اقتصاد جمهوری اسلامی ایران ( 16 بند و 6 تبصره ) فعالیت می‌نمایند و بر اساس ماده 13 همان قانون مسؤولیت اداره اتاق به عهده رئیس اتاق تعاون است و این موضوع در سامانه ملی اشخاص حقوقی کشور ثبت شده است.  
بنابراین چگونه رئیس اتاق تعاون می‌تواند به صورت پاره وقت در اتاق تعاون با دامنه فعالیت تمام وقت (عضویت در 25 کار گروه، کمیته و کمیسیون سطح استان - طبق تصویر پیوست) حضور موثر داشته و در فرآیند تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌های اقتصادی، اجتماعی و اشتغال استان شرکت داشته و پیگیر مطالبات قانونی بخش غیر دولتی تعاون و تثبیت جایگاه نهاد مردمی اتاق تعاون به موجب قوانین جاری کشور داشته باشد؟! و این موضوع زمانی با  اهمیت‌تر می‌شود که بدانیم آقای نوروز محمدی، رئیس فعلی اتاق تعاون استان زنجان مدیرعامل و رییس هیات مدیره بزرگترین شرکت تعاونی مسکن غرب کشور (گلشهر کاظمیه)، رییس هیات مدیره شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان زنجان و از همه مهم‌تر رییس مرکز داوری اتاق تعاون استان زنجان نیز به صورت همزمان است!!! آقای علی پاکمنش به ناچیز بودن کمک دولتی اتاق تعاون اشاره کرده‌اند! باید از ایشان پرسید در کجای قانون سقف یا کفی برای کمک دولتی ذکر شده است؟ ضمن اینکه کمک دولتی و اعتبار ناشی از واگذاری امور تصدیگری به اتاق تعاون طی سال‌های 97 و 98 توسط دولت رشد بسیار قابل توجهی داشته است.

وی در حالیکه بیان می‌کند «هر کسی برای ادعای خود باید سند داشته باشد...» در تناقضی آشکار و بدون هیچ سند و مدرکی هیات رئیسه قبلی اتاق تعاون را که با تحول در اتاق تعاون استان از ابتدای سال 95 آن را از حالت سکون و رکود کامل که تبدیل به حیاط خلوت اداره تعاون شده بود، خارج و به حالت پویا و فعال در آورده را  به «تخلف» محکوم می‌فرمایند!؟ اگر به فرض محال هیات رئیسه قبلی مرتکب تخلف شده‌اند، چرا قبلا که ایشان  رئیس اداره توسعه بودند و امور مربوط به اتاق تعاون مستقیما در حوزه کاری نامبرده بود، موضع تخلف را گزارش نکرده‌اند؟ 

چرا هیأت بازرسی اتاق تعاون که وظیفه رسیدگی به حساب‌ها، دفاتر، اسناد، صورت‌های مالی و... را برعهده دارد، گزارش تخلفی به مراجع ذیربط ارسال نکرده است؟ سوال بسیار اساسی و قابل تامل اینکه چرا ایشان و مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به هر قیمتی سعی در حفظ و بقای رئیس و دبیر فعلی اتاق تعاون که بر اساس قانون و مقررات شرایط لازم را ندارند، هستند؟ آیا واقعا در بخش تعاون استان قحط‌الرجال است که همواره عده‌ای خاص و اکثرا بازنشسته و عمدتا فاقد اطلاعات و دانش روز هدایت تشکل‌های بالادستی تعاونی‌ها (اتحادیه‌ها و اتاق‌های تعاون ) را در اختیار دارند!؟ 

لذا به نظر می‌رسد مصاحبه اخیر آقای پاکمنش در شرایط حساس و با توجه به آغاز فصل انتخابات در کشور اقدام بدیع و شایسته‌ای نبوده و اظهار نظر به اصطلاح حقوقی ایشان پس از استعلام صورت گرفته از مجرای قانونی و دستور صریح دادستان محترم و معزز مرکز استان زنجان فاقد ارزش است.

رضا خاتمی، دبیر سابق اتاق تعاون و عضو علی البدل فعلی اتاق تعاون استان زنجان

 انتهای پیام/73002/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: جوابیه اتاق تعاون توسعه اداره کل تعاون بکارگیری بازنشستگان هیات بازرسی تعاون اتاق تعاون زنجان رضا خاتمی دبیر سابق استان زنجان تعاونی محمدی تخلف بازنشسته وزارت تعاون وزارت اسناد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۱۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش هلال‌ احمر زنجان در پی صدور هشدار هواشناسی نارنجی

ایسنا/زنجان مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: پایگاه‌ها و تیم‌های عملیاتی این استان در پی صدور هشدار نارنجی هواشناسی به حالت آماده‌باش درآمدند.

حکمت‌اله‌ هاشمی امروز (پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی صدور هشدار نارنجی هواشناسی زنجان در خصوص بروز رگبار قابل ملاحظه باران، رعد و برق و احتمال بارش تگرگ و وزش لحظه‌ای باد به نسبت شدید با احتمال خیزش گرد و خاک، تیم‌های عملیاتی و خانه‌های هلال در همه مناطق استان در حالت آماده‌باش برای پاسخ‌گویی به حوادث احتمالی ناشی از این شرایط جوی شده‌اند.

وی تاکید کرد: هم‌اکنون ۱۴ پایگاه ثابت و موقت امداد و نجات هلال‌احمر در محورهای مواصلاتی استان زنجان با بیش از ۱۲۵ امدادگر و نجات‌گر به صورت روزانه آماده پاسخ‌گویی به حوادث احتمالی هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: علاوه بر این هفت مرکز پاسخگویی اضطراری، یک مرکز کنترل هماهنگی عملیات، تیم‌های واکنش سریع، آنست، کوهستان و امداد هوایی نیز آماده‌باش کامل قرار دارند.

هاشمی خاطرنشان کرد: در کنار این تیم‌ها، جهت پاسخ‌گویی به موقع و سریع به حوادث احتمالی، یک فروند بالگرد، یک دستگاه قایق جی مینی و سایر تجهیزات نجات نیز در صورت نیاز در عملیات‌ها به‌کار گیری خواهد شد.

وی عنوان کرد: هموطنان هنگام دریافت هشدارهای هواشناسی و وقوع رگبار و باران از صعود به ارتفاعات، استقرار در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و ترددهای غیرضروری پرهیز کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت‌: هنگام وزش باد نیز از قرار گرفتن در مجاور سازه‌های سست، ساختمان‌ها و تاسیسات نیمه‌کاره و مرتفع  و اجسامی‌ که احتمال سقوط آن وجود دارد، به جد پرهیز کنند.

هاشمی از هموطنان خواست تا در صورت گرفتار شدن در سوانح و حوادث برای دریافت خدمات امدادی بدون محدودیت زمانی با شماره ۱۱۲ ندای امداد تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آماده‌باش هلال‌ احمر زنجان در پی صدور هشدار هواشناسی نارنجی
  • هلال احمر زنجان به حالت آماده باش درآمد
  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران
  • مرتضوی: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری زنجان با سوریه
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد