Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ می‌گوید باتوجه به اینکه کمیته بدوی و استیناف صدور مجوز فعالیت پاره‌وقت و موقتی دارد، حضور افراد بازنشسته در آن منعی ندارد.

منصور قنبرزاده، عضو هیات رئیسه سازمان لیگ در گفت‌وگو با ایسنا درباره استفاده از افراد بازنشسته در برخی سمت‌های سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال اظهار کرد: در مورد مبحث بازنشستگان باید به این نکته توجه کرد باوجود اینکه در قانون قید شده که بکارگیری بازنشستگان در نهادهای دولتی و غیردولتی غیرقانونی است، تبصره هم در این قانون آمده که می‌گوید بکارگیری افراد با مدرک کارشناسی به بالا در مشاغل پاره‌وقت بلامانع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ذکر شده که حق‌الزحمه‌ای پرداخت شده باید یک سوم فرد شاغل باشد. پیرو همین تبصره، حضور بازنشستگان در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ باتوجه به اینکه مشاغلی پاره‌وقت محسوب می‌شوند، بلامانع است. برای مثال اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال تنها ۹ جلسه در سال برگزار می‌کنند، در نتیجه یک شغل تمام وقت محسوب نمی‌شود. همچنین اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ حقوق معینی ندارند، در نتیجه به کارگیری این افراد مشکلی ندارد.

او افزود: البته در فوتبال مطالب شیشه‌ای عنوان و بررسی می‌شود ولی در سمت‌های پاره‌وقت فدراسیون‌های دیگر و یا کمیته ملی المپیک تعداد زیادی بازنشسته فعالیت می‌کنند که حضورشان بیشتر جنبه اتاق فکر و انتقال تجربه دارد. باید این نکته را هم در نظر گرفت که در همه دنیا از افراد پیشکسوت در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی استفاده می‌شود ولی متاسفانه در حال حاضر جوی در کشور حاکم شده که ممکن است بگوید بازنشسته‌ها حق حضور در ورزشگاه‌ها را هم ندارند. من فکر می‌کنم پیشکسوتان و بازنشسته‌ها از این موضع دلخور هستند چون کار غیرقانونی نکردند و عمدتاً هم بدون پول تجاربشان را در اختیار ورزش قرار می‌دهند. این افراد سال‌ها تجربه حضور در مجامع داخلی و بین‌المللی دارند که می‌تواند به ورزش کمک کند. همچنین قانون هم به آن‌ها اجازه داده ولی متاسفانه ما بیشتر به سرفصل قانون نگاه می‌کنیم و به تبصره‌ها نگاه نمی‌کنیم. این یک مقدار ظلم در حق بازنشستگان و پیشکسوتان است.

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ در پاسخ به این سوال که آیا او هم بازنشسته است، گفت: من دفاعی از بازنشسته‌ها نکردم و فقط نص صریح قانون را گفتم. متاسفانه در چند ماه اخیر هرجا که من از بازنشستگان صحبت کردم، گفتند که قنبرزاده بازنشسته است ولی باید بگویم که من بازنشسته نیستم. مطمئن باشید در صحبت‌هایی که انجام می‌دهم، ذی‌نفع و ذی‌ربط نیستم و قانون شامل بنده نمی‌شود. متاسفانه یک شرایطی پیش آمده که وقتی توضیح می‌دهیم، سریع نسبت به بازنشستگی ما موضع می‌گیرند.

قنبرزاده در ادامه در توضیح راجع به گزارش ایسنا درباره بازنشستگی اعضای کمیته استیناف بدوی و استیناف صدور مجوز حرفه‌ای، بیان کرد: مطالب ایسنا معمولاً کارشناسی شده است اما با احترام این خبرگزاری، نقدی هم دارم. بهتر بود قبل از اینکه موضوع بازنشستگی افراد این کمیته را مطرح کنید، مسائل را از دید قوانین جویا می‌شدید. در خصوص اعضای کمیته استیناف که مطرح شد غیرقانونی است، باید اشاره کنم که این مبحث هم مانند هیات رئیسه و حتی کم‌رنگ‌تر از آن است.

او افزود: در قوانین فیفا و AFC آمده که اعضای این کمیته نباید در باشگاه‌ها ذی‌نفع باشند. یکی از دلایلی که این کمیته‌ها هم به صورت موقت انتخاب می‌شوند به همین خاطر است. افراد حاضر در این کمیته در فوتبال سابقه مدیریت دارند و همچنین در حال حاضر در فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ، هیات‌های فوتبال و باشگاه‌ها هیچگونه مسئولیت اجرایی ندارند و افراد بی‌طرفی هستند. مسئولیت کمیته بدوی و استیناف این است که پس از جمع‌آوری اسناد و مدارک باشگاه‌ها، آن‌ها را بررسی کنند. این مدارک هم مربوط به صورت‌های مالی، وضعیت ورزشگاه‌ها و… است. اتفاقاً جای تشکر دارد که آقای تاج از افراد باتجربه در این کمیته‌ها استفاده کرده؛ افرادی که در مجامع بین‌المللی حضور داشتند و مانند یک برند هستند. آقایان مصطفوی، اولیایی، گرشاسبی، عباسی، حسن‌زاده و برادران ضمن اینکه در حوزه‌های مختلف تخصص دارند، مشکلات را با پوست و گوشت و استخوان حس کردند و می‌توانند کمک کنند. در نتیجه چرا این کار اشتباه است؟ به نظرم این کار، کار قشنگی است. اگر به فدراسیون نقدی وارد است، انجام شود اما باید به کارهای خوب هم اشاره شود. استفاده از افرادی که تجربه‌شان می‌تواند کمک کند، قابل تقدیر است. ضمن اینکه این کار، کار اجرایی نیست و پاره وقت است و منع قانونی بابت استفاده از بازنشستگان ندارد.

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در ادامه گفت‌وگویش با ایسنا در پاسخ به این سوال که آیا محمدرضا ساکت باوجود بازنشستگی می‌تواند در سمت مدیر تیم‌های ملی فعالیت کند، توضیح داد: سمت‌هایی مانند سرپرست و این‌ها پاره وقت محسوب می‌شوند. سمت‌های مربوط به تیم‌های ملی هم باتوجه به ماهیتی که دارند، نمی‌تواند تمام وقت باشد و پاره‌وقت محسوب می‌شوند. در اساس‌نامه فدراسیون فوتبال بندی وجود دارد که توضیح می‌دهد تنها سمتی که به صورت تمام وقت در فدراسیون فوتبال تعریف شده، سمت دبیرکلی است. آقای ساکت هم به خاطر بازنشستگی از سمت دبیرکلی استعفا داد. در مورد کمیته‌های دیگر هم باید گفت که پاره‌وقت هستند و کار اجرایی نمی‌کنند که بخواهند سنوات، عیدی، پاداش، حقوق بازنشستگی و … داشته باشند، لذا به اعتقاد بنده، مدیر تیم‌های ملی هم موقت است و هم سمت پاره وقت محسوب می‌شود. ماهیت این سمت به شکلی نیست که ۶ روز در هفته بخواهید کار کنید. مسئولیت او در حد برنامه‌ریزی و نظارت بر تیم‌های ملی است.

قنبرزاده در پایان اظهار کرد: باز هم تشکر می‌کنم از ایسنا بابت نقدهایی که انجام می‌دهد. اگر نقد منصفانه باشد همه جامعه ورزش آن را می‌پذیرند. من در این مدت چند بار در حوزه بازنشسته‌ها صحبت کردم که باعث شده عنوان شود من هم بازنشسته هستم، در حالی که من تنها نص صریح قانون را گفتم. همچنین در شرع و دین ما اینطور نیست که پیشکسوتان که تجربه زیادی دارند را در خانه حبس کنند. مگر از جراح حاذقی که پا به سن گذاشته، دیگر استفاده نمی‌شود؟ اتفاقاً یک جراح جوان کنار او می‌گذارند که تجربه اندوزی کند. متاسفانه ما یک مربی ۷۰ ساله از یک مملکت دیگر می‌آوریم و کسی حرفی نمی‌زند ولی در مورد افرادی باتجربه که در ورزش هستند و وجودشان برند است، کم‌لطفی می‌کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان ليگ فوتبال کمیته بدوی صدور مجوز حرفه ای محمدرضا ساكت تيم ملي فوتبال ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۰۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویسی به کمیته انضباطی فراخوانده شد

سرمربی فولاد خوزستان به دلیل اظهارات خود بعد از دیدار با آلومینیوم اراک، باید در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پاسخگو باشد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، عبدالله ویسی سرمربی تیم فولاد به دلیل نقض ماده 71 مقررات انضباطی پس از بازی با تیم آلومینیوم اراک، به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دعوت شد.

به گزارش تسنیم، تیم فوتبال فولاد خوزستان روز چهارشنبه در چارچوب هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر فوتبال میهمان آلومینیوم اراک بود که این مسابقه به تساوی یک - یک انجامید.

ویسی:فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند، شورای امنیت وسط بیاید!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام رای کمیته استیناف درباره پرسپولیس
  • رای کمیته استیناف در مورد پرسپولیس: رد اعتراض و تایید حکم قبلی!
  • فراخوان ویسی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال
  • ویسی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دعوت شد
  • سرمربی فولاد به کمیته انضباطی دعوت شد
  • ویسی به کمیته انضباطی احضار شد
  • ویسی به کمیته انضباطی فراخوانده شد
  • تراکتور ۲۰۰ میلیون جریمه و تهدید شد
  • تراکتور 200 میلیون جریمه و تهدید شد
  • جریمه ۲۰۰ میلیونی و یک اخطار برای تراکتور